Det här med att sova.

Godmorgon!

Eller godförmiddag kanske, jag har nyss vaknat!! Sov ända tills nu, käranån🙈 Hade tänkt att gå upp tidigt och få massa gjort men riktigt så blev det inte. Att sova ligger nog på min topplista av bästa saker att göra. 

Eftersom jag behöver 8 timmar per natt, det kan vara ganska svårt att få till alla dagar när man jobbar hit och dit, massa saker att göra, filmer att se bla bla bla. Om jag bara kunde lägga mig i tid så skulle jag få till det men det är svårt. Så inatt har jag sovit ikapp några timmar😊
Ni har det bra ni som bara behöver 5-6 timmar sömn, tänk vad mkt mer tid ni får utav era liv. Jag sover ju bort mitt ibland känns det som.

Jag är iaf ledig idag, tvätten väntar, jag måste träna, mamma behövde hjälp med hagarna, vi ska åka till Torsby och vi ska spela friespeegolf😊 fullspäckad dag i vanlig ordning.

Imorgon gör jag min sista dag på Delicato också. Ojoj va skönt det ska bli. Nästa två år har jag varit där, alldeles för mkt kakor i magen och några kg plus. Nu vänder vi blad och börjar ett nytt kapitel. Ett jobb får räcka ett tag nu, jag vill göra annat än att bara jobba. 

Hoppas ni får en fin dag😙

/ / Fröken Sidén