Kör bara kör!

Hej och godmorgon!
 
Pigg och glad hoppade jag upp ur sängen kl 7.23. Ingen sol ute men jag är på topp ändå. 
Jobbar kvällen idag, börjar 16. Men skönt för då hinner man med att göra lite saker innan jobbet:) 
 
Hur va helgen då?
Min helg va helt okej, lite party på Lördagen, bakfull på Söndagen. Inget märkvärdigt. Det bli kalas nästa helg också. Hos Linda:) Det ska bli kul men efter det så får det vara bra md party på ett bra tag. Känns som att jag tränar hela veckan och festar bort resultatet på helgen:) Haha 
 
Jag har ju gått upp några kilo nu efter att jag slutat röka. Men nu frossar jag inte i godis så längre som jag gjorde i två veckor konstant. Om jag bara kan hålla mig till bra kost och träna på så ska det gå bra. Själva vikten är jag inte så nojjig över längre om det ändå vore muskler jag gått upp i, men det är ju inte det nu och då stör det mig. 
 
Jag tränar på, igår var jag på gymmer och körde axlar och rygg. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska köra, ben och rumpa tror jag. Måste göra iordning ett ordentligt träningsschema som jag kan gå efter. Men jag känner mig lie vilsen. Skulle behöva lite hjälp av någon träningskunnig. Dels att lägga upp träningen lite bättre så man får maximalt av träningen och sen av hjälp på gymmet så man gör rätt. Om någon känner sig manad och vill hjälpa mig och träna ihop så hör av dig! Jag behöver all hjälp jag kan få:)
 
Nu får det bli en långpromenad med min lilla tjockis<3
 
 
Ha en finfin dag!
//Fröken Sidén