The smile on your face lets me know that you need me.

Ni vet den där känslan när man ser i någons ögon att han/hon blir glad av att se dig. Det lyser upp i ögonen på ett speciellt sätt.. Det måste vara den största bekräftelsen man kan få, att se någon bli så positivt påverkad bara genom att du finns där. Det slår allt, alla ord i världen. Jag älskar dig är egentligen bara tre ord. Tre små ord som så många klamrar sig fast vid. Tre små meningslösa ord JAG. ÄLSKAR. DIG. Bara orden betyder ju inget. 

En gest, en blick, en beröring kan ge den där elektriska stöten i kroppen, välmående. Så himla mkt mer. Det är inte bara mellan ett par, kärlek mellan massa olika. Kärleken mellan dig och din bästa vän, kärleken mellan en mor och en dotter. Eller kärleken till ett djur. Eller tillochmed ditt syskon!

Jag vet inte riktigt varför jag kom att tänka på det, lyssnade på en låt som fick mig att fundera. 

Tänker på dom som inte får det där. Jag har sån himla tur, jag har ett underbart jobb med härliga kollegor att skratta med, vårdtagare som blir så glada när vi kommer några gånger om dagen, min familj och min Daniel som kramar om mig så hårt varje kväll han kommer hem. 

Det är en häftig känsla när man börjar tänka efter vad många människor bara lilla jag påverkar. Jag är bara en enda liten människa på jorden. 

Jag vet ju själv hur det är när jag träffar folk som får mig glad. Vissa människor bara utstrålar det där härliga positiva och är man deppig blir man garanterat gladare efter man träffat en sån person. Jag tycker det är otroligt. Jag ska börja tänka mer på det innan jag klagar över någon skit grej. Jag vill ju inte ge negativa vibbar till någon annan.

Mer positiv energi! 

Glädje och kärlek smittar, tänk på det❤


//Fröken Sidén