För mycket godis!

Godmorgon 

Ja då va snart denna påsken slut också. Tack och lov för det. Nu blir det att utesluta sockret ett tag. Shiit va mkt skit jag har ätit!!! Får nästan jämt ångest😂 Känns som jag har levt på godis, chips och dipp denna helgen. Gött har det varit såklart men nu får det vara bra. 

Jag jobbar idag också, men vi stänger kl 15 som tur är. Skönt när inte dagarna blir så förfärligt långa. Jag är så trött nu för tiden så lägger mig runt 21 varje kväll, försöker se någon film men jag bara somnar ifrån. Jag har jobbar mkt men jag tror tröttheten beror på våren. Konstigt, det vore ju vara tvärtom. Att man borde bli piggare när våren och ljuset kommer. Men våttrötthet är ganska vanligt tror ja.

Jag får proppa kroppen full med vitaminer och näring så kanske jag orkar hålla mig vaken till kl 20 ikväll😂 

Igår va det påskmiddag hos mamma, jag höll på att skratta ihjäl mig😂 vi höll på med faceswap på snapchat. Asså hur kul är inte det?! Jag skratta nästan så jag grina😂 uh va roligt


Om ni undrar varför jag har på mig en morgonrock på middagen så var det för att mamma har så himla kallt inne hos sig. Så jag drog på mig hennes morgonrock och tofflor så jag inte skulle frysa ihjäl!

Ha en fin dag

//Fröken Sidén