konstig natt väl

Godmorgon!!

Lilla jag har nyss dragit mig upp ur sängen, så himla trött verkligen, svullen i halsen och tätt i näsan men ja bryr mig inte om de utan åker och jobbar ändå:)

Solen va sååå härlig igår, ja spenderade min tid efter jobb självklart i solen med bikinin på:) Carina kom så vi drog till ingestarand där ja tog mitt första dopp i de blå för i år:D Vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord och vi glodde tillochmed på en jätte blek tjej, asså hon kan inte ha varit i solen på flera år! kanske hade hon suttit i fängelse?? nee tror inte de.. men kanske..

Vi drog ner till tobaken för atr spela lite handboll, ja som aldrig kan ta de lugnt blev dyngsvett och sliten som fan, dom filmade mig för att ja skulle få se hur ja sprätter med benen när ja passar:) haha och ja gör verkligen de, men ja tar ju i med benen också liksom:D

Sovit mkt konstigt inatt, nu på möran har ja vaknat och vridit mig.. kollade på mobilen och då upptäckte ja att ja har ringt till min syster kl 02.21??! och då va inte ja vaken iaf, så ja måste alltså ha ringt i sömnen?! hur sjukt e inte de då??

Ha en fin dag nu måaste ja jobba
//Fröken Sidén