Gott nytt år!

Sista dagen på 2015! Tack gode gud för det..

Inför 2015 sa jag att detta kommer bli mitt år, som jag sagt varje år. Detta året kommer det bli mindre motgångar än tidigare. Oj så fel jag hade;)

Det har nästan varit ironiskt mkt motgångar på vissa plan. Jag har haft väldigt otur med kärleken iår, blivit sårad rejält och inte bara en gång. Min stora kärlek (trodde jag) fick barn, bara det var helt sjukt jobbigt att inse, sen att jag träffade idiot på idiot, den ena var fan värre än den andra, pundare och psykopater. Ojoj det va en jobbig tid där ett tag.
 Men nu börjar jag ändå se meningen med det. Hade jag hållt kvar vid någon av dom andra hade jag inte träffat Fredrik. Jag tror på ödet och det va meningen att han skulle dyka upp i mitt liv, kanske är han den rätta? <3

2015 har varit fylld med massa roligheter också såklart! Jag var ju i Scottland i våras:) En hel vecka med familjen tog nästan knäcken på mig;) trots våra olikheter älskar jag dom alla till månen och tillbaka ändå:) 

2015 har även varit ett jäkla tränings år! Fy fan va jag har ändrat min fysik. Från att ha varit en tanig brud på ynka 48 kg till en rejäl biff på 58-60 kg;)
Jag måste erkänna att jag är sjukt nöjd med det, även om inte kläderna passar längre och jsg gråter en skvätt när jag försöker tvinga på mig en av alla mina klänningar. Men sen kollar jag in min kropp i spegeln och är nöjd med det jag ser!


2015 har haft många roliga stunder med Linda och Sidén tajm. Mkt alkohol, i ett tappert försök att dränka våra sorger. Ur allt elände när vi sitter och beklagar oss över vilka idioter till män det finns här inser vi hur fucking awesome vi är och intalar oss att vi är alldeles för bra för dom som sårat oss. Vi har kommit fram till att så länge vi har varann kan inget stoppa oss. Vi bokade även vår första Thailands resa ihop, snart åker vi! 

När jag tänker tillbaka har det varit ett ganska bra år ändå, vi har haft mkt roligt och jag träffade ju Fredrik. 

Kanske var det mitt år lite ändå?
Nu ser jag fram emot ett nytt år med nya möjligheter! Vem vet vad som kommer hända, jag ska iaf ha så roligt jag bara kan på vägen:)

Gott nytt år! 












Tack för mig för i år!

//Fröken Sidén