Äntligen riktigt kaffe.

Godmorgon:)
 
Fredagmorgon och jag får dricka riktigt kaffe igen, ur min nya kaffebryggare:) Skönt att slippa den gamla som läkte vatten över hela köket. Så nu får ni komma hem och dricka kaffe hos mig igen. En ny hårtork blev det med hem också, min gamla är i Finland hos Marcus. Tänk att jag har klarat mig utan en hårtork i över två månader.
 
Jag blev väldigt nöjd med mitt hår igår hos frissan. Så skönt att sitta där och bli lite ompysslad, när hon sköljde ur färgen så höll jag nästan på att somna. Nu ska det inte dröjja så länge tills nästa gång, jag måste bli bättre på att ta bättre hand om hårt, klippa det oftare osv. Framöver blir det även att boka massage, man behöver det. 
Nu tror jag även att jag hade listat ut vart min huvudvärk kommer ifrån, jag har två senknutar i nacken, kan vara därifrån jag får den där otroligt jobbiga spänningshuvudvärken.
 
Idag och helgen hittar ni mig på Delicato, tror det kommer blir en bra helg där uppe. Lönehelg, då brukar det vara lite drag i Charlottenberg, många shoppningsugna folk, hoppas dom är lite sugna på sötsaker också så dom kommer in till mig:)
 
Nu blir det hoppa in duschen och sen inviga min nya hårtork:)
 
Ha en finfin dag
//Fröken Sidén