Borta bra men hemma bäst.

 
 
God morgon!
 
Gissa om det var skönt att vakna upp i sin egen säng nu på morgonen:) Och mitt kaffe har jag längtat efter, och min snosiga lilla Ior som blev så glad igår när jag kom hem. Ja, borta bra men hemma bäst. Så är det alltid.
 
Vi kom hem till stan igår ca 19.00 tror jag, var så mossig i huvudet efter resan hela dagen så uppfattade inte riktigt vad kl var, men jag tror den var runt 19.00 iaf:) Jag åt mat, duschade länge och gick och la mig:) Ställde faktiskt klockan på 7.45 idag så jag ska få igång dagen här snart. Ska ut med Lilleman på promenad och sen en bra frukost innan jag börjar rota. Måste tvätta några maskiner och betala räkningar också. Jobbar kvällen idag 15-21, skönt med ett kort pass idag:) Men nu är det tillbaka till verkligenheten igen, lite skönt måste jag säga. Rutinmänniska som jag är, visst det är otroligt skönt med semester men man kommer lite i ofas.
 
Men Spanien har varit underbart, trots regnet! Vi har inte gjort speciellt mkt, vilket var precis så jag ville veckan skulle vara (dock önskade jag mera sol). En vecka med njutning, harmoni och återhämning. Det sämsta med hela semestern var ju att jag varit sjuk konstant... Började på Söndag när vi åkte ner och är fortfarande förkyld.. Men med min ofattbara otur hela tiden borde jag ju inte vara förvånad..
 
Ha en finfin dag alla och det är skönt att vara hemma i Sverige och mitt älskade Arvika igen:)
 
 

//Fröken Sidén