En stund för mig själv.

 
 
Hej och godkväll!
 
Fredagskvällen kom tillslut, denna veckan har varit lång och ganska tuff. Jag har varit ovanligt trött men det är kanske höstmörkret som spelar mig ett spratt. Just nu sitter jag för mig själv i soffan utan tv eller musik på. Skönt med helt tyst ibland också. Jag har tänt lite ljus runt om i lägenheten efter att jag har haft tvätt och städ i några timmar. Jag har mina fötter i ett härligt fotbad och en kopp med hallon the framför mig.
Jag känner mig väldigt nöjd just i skrivande stund. Livet känns skönt på något sätt. Jag trivs med att vara ensam, jag trivs på mina jobb. Jag trivs med mitt liv just nu. Säkert kommer jag hitta något att störa mig ganska fort men just nu mår jag väldigt bra.
 
Att bara stanna upp och uppskatta det man har. Jag är otroligt nöjd med min lägenhet, visst sovrumstapetern är väl inte den vackraste men den duger så länge. Min soffa som jag köpte svinbilligt på arvikatorget är precis en sådan jag ville ha, att jag fick tag på den begagnad och billigt var bara ett himla plus:) Min Ior som är en sån otroligt fin och snäll hund, som finner sig i det mesta. Han är bara glad för att få följa med i bilen någonstans. Den kärlek jag känner när Ior tittar på mig går inte att beskriva. Mina underbara vänner som alltid är där. Och min familj, jag behöver inte ens skriva nått om det. Älskar er alla<3
 
Jag uppskattar verkligen allt just nu.
Just nu är jag nöjd.
Och just nu skulle jag inte vilja ändra på något alls.
 
 
//Fröken Sidén