Hejsan hoppsan!

Godmorgon!
 
Idag hade jag ställt kl på 9.00 och visst spratt jag upp när den tjöt:) eller spratt och spratt jag rullade ur sängen, släpade mig slälv till köket och kaffebryggaren..
Att det ska vara så jobbigt på morgonen, just de där första 15 minuterna är dom värsta på hela dagen tycker jag. Man vill bara blunda och sova vidare, men man måste vara stark och orka dom första 15 sen är man fit for fight:D
 
Jobbade kvällen igår, det var roligt att komma tillbaka faktiskt:) Alla dom äldre hade saknat mig:D nja kanske inte alla men några iaf;) Jag är ju den där lilla söta värmlands tösen Sara för många:)
Det gäller verkligen att kunna läsa av personer i vårt arbete.
Man måste kunna möta och ta varje person på rätt sätt.
 
När jag träffar en ny person läser jag alltid av vad det är för typ av människa, oftaste går det bra att vara den där söta lilla Sara men ibland måste jag bli mer bestämd. Annars blir man överkörd direkt:)
 
Det gäller ju såklart inte bara i jobbet utan överallt:)
 
Idag ska jag och min Makke iväg och kolla på våran nya lägenhet:D Det är den bästa på hela gatan verkligen.
Ett hörn liksom så vi får svinstor gräsmatta och inget hus bredvid oss:) finfint plus att hela gården är inhägnade redan:) Hoppas det är fint inne också så vi slipper tapetsera:)
 
Sen åker jag väl till Arvika lite senare på dagen, ska träffa min Linda på en kaffe:) Oj vad jag har saknat den tjejen<3
 
Ha en fin dag
 
//Fröken Sidén