Jag är förälskad!

Godmorgon!
 
Valborgsmässoafton idag, ojojoj redan? Jäklar vad fort det har gått. Känner som jag alltid skriver om hur fort allt går men jag tycker verkligen det:) Finns det någonstans dom har majbrasa då? så man kan gå och kika på ikväll? På Sågudden? Har dom där fortfarande? Om någon vet någon majbrasa någonstans kan ni väl bara skriva en komentar så jag också får reda på det:)
 
Jag går runt och fnittrar, skrattar och är allmänt sprallig. Jag är glad hela tiden och ibland bubblar det så inom mig att det känns som jag ska spricka. Jag är så förälskad i livet! Känner mig nästan berusad på alla känslor som bubblar runt i mig:) Så himla skön känsla, att bara få vara glad, att vara mig själv igen. Det tog ett tag att hitta tillbaka men nu har jag gjort det och jag mår så himla bra varje dag:) 
Kanske är det våren som gör det, kanske är det träningen eller så kan det vara att jag äter bättre. Oavsett vad det är som gör det så ska jag stanna kvar här, stanna kvar i detta välmående länge!
 
 
Jag gör bara saker jag mår bra av, umgås bara med folk som får mig att må bra. 
Igår var jag och min allra bästa Linda ute på en långpromenad i kvällssolen, två timmar blev det väl vi vandrade runt och skrattade så det ekade:) Haha folk undrar väl var det är idioter som kommer, men vi sa det: Det är bara Linda och Sidén, dom där två stöllera som alltid skrattar så magen värker. 
Linda är min tvillingsjäl tror jag, finns ingen som jag kan skratta så mkt det, och allt är verkligen äkta. Vi förstår varann, folk kan tycka det är lite tråkigt att umgås med oss för vi glömmer liksom bort dom andra, för oss räcker det med varann:) Jag älskar henne mer än livet och jag vet att vi kommer hålla ihop så länge vi lever<3
 
Ha en finfin dag<3
 
//Fröken Sidén