Ledig lördag:)

Godmorgon:)

Ledig Lördag, så härligt! 
Jag slog upp mina blå 8.30 ungefär, sedan dess har jag pimplat kaffe iklädd morgonrocken här i soffan. Snart ska jag få på mig kläderna och gå ut på en promenad med Ior. Jag har spelat quizkampen och hela morgonen. Mot mamma, och jsg bara förlorar. Fy fan vilket värdelöst spel! Jag är så dålig på frågesport. Det måste vara fel på frågorna!!!;)

Vet inte hur jag ska göra ikväll heller, börjar bli lite smått sugen på att gå ut faktiskt. Men om jag gör det då är den stora frågan vad jag ska klä ut mig till? Tiger eller docka? Ett svårt val! Ska jag vara docka vill jag vara en läskig docka men jag är så dålig på sminkningar! 
Dock har jag inga öl, min älskade lillebror Emil skulle ha köpt åt mig igår då jag jobbade hela dagen. Kommer hem på kvällen  och tänkte att shiit va gött det ska bli med en öl framför idol. Hade han köpt några öl eller? Nej det hade han inte. Hade han hört av sig så jag kunde be någon annan? Nej det hade han inte heller gjort! Jag älskar den där lilla Emil väldigt väldigt mkt men ibland vill jag strypa han!! 

Jaja vi får väl se vad som sker idag. Tänkte träna iaf och ev städa bilen. Åka till kyrkogården och tända ljus. Ja vi får se vad det blir av den här dagen:)



Ha det gött

//Fröken Sidén