Fredag hela veckan!

 
 
God morgon!
 
Fredagar är väl härliga dagar? Det spelar ingen roll om man jobbar eller inte, Fredag är alltid Fredag och det är något speciellt:) Jag jobbar idag och hela helgen men jag känner ändå av att det är Fredag och helgen börjar.
 
Jag har nyss vaknat och druckit min första kopp kaffe, ska snart gå ut med min Lilleman och sen blir det hoppa in i duschen och göra sig i ordning för jobbet. Hoppas på massor med folk idag:)
 
Har ni överlevt snön då? hehe jag var ganska nojjig igår nr jag åkte hem från jobbet. Tog en annan väg också för jag skulle förbi Sulvik och lämna saker. Den vägen var inte saltad kan jag säga:) Men min sommardäck är bra med bra mönster så det var inga problem. Idag verkar det vara varmare ute så det blir nog inga problem.
 
Vad händer i helgen då?
För mig blir det inte många knop efter jobbet. Ikväll blir det väl idol och mys framför tven typ:) Samma imorgon;) haha men jag orkar verkligen inte göra nått när jag jobbar. Jag behöver min sömn och eftersom jag är hemma runt 20 på kvällen så är det väldigt skönt att bara slänga sig i soffan och sen sova:)
 
Jag uppskattar att ta det lugnt, men när jag får någon ledig helg framöver då jävlar kommer partyprinsessan fram igen;) Men jag måste erkänna att jag går mer och mer mot den där "hemmamys i mjukiskläder och tofflor" tjejen än "tajt klänning och höga klackar, ute varje helg" tjejen. Men det ska väl vara så när man börjar bli gammal.
 
Förresten! Vad händer på nyår? Är det dags att börja planera nått kanske?
 
Ha en finfin dag
 
//Fröken Sidén