Fredag och dejt!

Godmorgon!

Äntligen Fredag, underbart gött. Så jag har trixat och fixat för att få till det med jobb. Men när man har så underbara kollegor som alltid ställer upp för varann, då värmer det lite extra i hjärtat. 

Jag ska på dejt ikväll, egentligen skulle ja har jobbat heldag på Delicato idag men Pernilla min underbara chef tar stängningen, och imöra skulle jag också ha jobbat heldag men då tar Johanna heldag ist:) perfekta arbetskamrater och jag är så tacksam för det. 

Vi har nyss gått upp ur sängen jag och Ior, förflyttat oss till soffan med en kaffekopp. Ior ligger klossinpå mig och myser riktigt ordentligt:) mitt lilla hjärta<3 Igår kväll fick jag upp julstjärnor också, den ena i sovrummet höll jag på att krossa för den vägrade hänga rakt men jag tog tre djupa andetag och så fick den hänga snett. Det är väl inte så jävla noga ändå. 

Nu ska vi ut på morgonpromenaden, bäst att ta på sig reflexer när det är så mörkt ute. Man tror att bilarna ser en men det gör dom inte. Jag svär som fan varje gång det kliver ut en person framför bilen utan reflexer, ni syns inte!!! 
Så ta på reflex för guds skull om du inte vill bli som en mosad tomat.


Ha en fin dag hörrni!

//Fröken Sidén