Be happy. Be bright. Be you!

Hej hallå!

Här har vi varit vakna några timmar. Varit ute på en härlig långpromenad i morgonsolen, kallt var det men skönt. Boosta sig själv med ny energi, det behövs! Att ta vara på höst solen är viktigt, då blir inte mörkret lika jobbigt.

Jag gillat tidiga mornar, iaf om solen är påväg upp. Det kan va mysigt med mörkret också, tända lite levande ljus och dricka sitt kaffe i lugn och ro. Men det är lite jobbigt att vara själv. Jag är egentligen en ensamvarg, tycker om att vara själv. Men bara om jag valt det själv. Det är knepigt hur vi fungerar som människor egentligen.

Idag blir en bra dag, det känner jag på mig. Jag bestämmer mig för en bra dag:) Mamma kommer snart och hämtar mig och vi ska hälsa på Ebbas lilla valp. Då kan det inte bli annat än bra när man ska få gosa goldenretriver valp <3 Ett träningspass ska jag få till och sova lite mer i eftermiddag. Jag ska nämligen jobba natt inatt. Det ska bli spännande, har aldrig gått natt tidigare så det ser jag fram emot. 

Jag känner det börjar bli dax för förändring också. Jag måste göra något annat, jag tröttnar fort och behöver ständigt nya utmaningar. Vare sig det är jobb, träning eller privat. Lära sig något nytt är viktigt. På söndag drar handbolls matcherna igång också, det kommer bli bra för mig. Då får jag ut mina aggressioner på planen;) Boxning vore nått för mig också tror ja, jag behöver någon sport där man får pressa sig. Klättring har jag varit inne på länge men det händer inget för mig. Jag måste ta tag i det bara!

Ha en fin dag

//Fröken Sidén