pansarpung och massa skratt

Hej!!!

Nu efter två dagar utazn ström på övervåningen har ja äntligen varit så duktig och bytt propp fan:) ja kan att om ja vill, men de tar sin tid bara:)

Idag har ja jobbat´...


Tjejkväll va de också på stan idag, så ja mötte upp min kära Linda och vi drog ner på stan.. MEN ni som känner mig och Linda vet att vi är ganska så frusna lr ja väldigt väldigt frusna, och de spösnöa verkligen förut och blåste!!! vi sprang i stort sett genom dom få affärer som är något att ha, sen skyndade oss in på ett fik och fick äntligen våran efterlängtade varma choklad och kladdkaka:)

Vi kom har kommit fram till att vi inte kommer och bli några milfar när vi får barn, vi älskar mat alldeles för mkt och kommer antagligen bli tjocka och alltid ha matsmulor på kinderna!!!

Men men sånt som händer!

själv har ja gått upp ca 5kg, trodde ja hade gått upp 7 kg med hade skor och massa kläder så de va bara fem med vanliga kläder..

Om ni undrar över min rubrik;) Pansarpung?! hahaha
Ja och mina käre Linda satt och prata med varann i telefon igår, vi var väl säkert båda två övertrött och vi nämnde ordet pansarpung och bröt ut i ett av våra många skratt anfall:) hahahah

Ser fram emot lördag då ja och linda ska ha en heldag ihop:) med shopping och masssa MAAAT:D


Sov så sött alla!

Ja ska nu ta min skönhets sömn

//Fröken Sidén