Onsdag

godmorgon världen!

Igår hade jag tänkt att lägga mig tidigt, och det gjorde jag också men sova blev det inte av, med skilda världar på datorn så somna jag nog inte förän 01.30 ca.
nu förstår jag varför jag tog bort teven från sovrummet, för är det något spännande på tv så somnar inte jag även om jag är super trött.

Idag ska det bli en sån där fixdag då mkt ska hända för mig.
Jag måste grejja massa papper och skicka in massa papper till a-kassan, så man har nån tyrgghet ifall det inte skulle bli så mkt jobb ja har hoppats på. (troligtvis får jag jobbahur mkt jag vill, men vill vara säker ifall)

Jag har suttit och kikat på lediga jobb och det finns ju inte något alls nästan innom min branch alltså.
Det vore så skönt om man kunde få ett fast jobb heltid. Jag börjar bli lite trött på att ha mellan 2-4 jobb, det tar på krafterna, även om jag ibland jobbar mer än heltid vissa veckor och andra nästan inte nått.

snart kommer min mamma och vi ska åka iväg på secondhand butiker här i stan.
Jag letar nämligen efter ett gammalt runt köksbord, jag tycker det är mkt roligare att köpa äldre möbler och sedan fixa till dom själv. dels så är det mktmkt billigare och jag personligen älskar den stilen och tycker det blir super snyggt:)

Jag kulle vilja åka runt på aktioner men vågar inte ropa sådär när man vill ha nått, så om någon snäll kompis som törs vill följa med mig någon gång så vore jag mkt tacksam:)

Puss och kram sötnötar ha en finfin dag
//Fröken Sidén