I´m gonna show you crazy!

I'm tired of trying to be normal
I'm always over-thinking
I'm driving myself crazy
So what if I'm fucking crazy?

And I don't need your quick fix
I don't want your prescriptions
Just 'cause you say I'm crazy
So what if I'm fucking crazy?
Yeah, I'm gonna show you..
 


Ni har väl inte missat denna underbara låt? "I´m gonna show you crazy"?  Jag fullkomligt älskar den. Den går om och om igen här hemma. Ior har nog redan tröttnat på den tror jag:)
 
Godmorgon förresten!
Lördagmorgon och jag är ledig idag och imorgon:) Super skönt, är inte så ofta man har hel ledig helg så jag ska verkligen njuta. Ikväll blir det party, men vet inte vart. Min fina vän Linda ska överraska mig så vi får se vad det blir:) 
 
Ior börjar bli piggare också, inatt hade han hoppat upp i min säng och låg brevid mig när jag vakna. Det har han inte gjort den han blev sjuk. Så det var ett friskhetstecken minnsann:) Och så har han inte kissat inne inatt heller, annars har han gjort det nästan varje natt. Asjobbigt verkligen, även om jag har varit ute med han så sent som möjligt och så tidigt som möjligt på morgon så har han ändå kissat inne. Medicinen han äter gör så han blir mer kissnödigt, men konstigt att det varit bara på natten. För på dagen när jag jobbat har det gått bra.
 
Lillebror Viktor har varit hemma denna vecka också, tack och lov för det så jag har kunnat låna hans bil för att ta mig på jobb. Mamma och Viktor kommer snart hit med hundarna så ska vi gå en sväng och dricka kaffe. Han åker hem idag så vill passa på att träffa han innan:)
 
Jag borde börja välja kläder inför ikväll också, har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Ska försöka komma ihåg att lägga upp lite bilder på hela outfiten imorgon:)
 

 
Ha en underbar Lördag och krama om varann lite extra<3
//Fröken Sidén