Det är någon som snarkar i min säng!

Godmorgon!

Torsdags morgonen har börjat med kaffe i soffan i vanlig ordning, när klockan ringde 04.19 Va jag så trött att jag ställde fram den en 1,5 timme. Behövde den timmen att sova kände jag. Nu känner jag mig relativt pigg och redo för jobb. Jag får göra ett nytt försök till morgonträning imorgon ist. 

Men det är någon som ligger och snarkar i min säng, en liten kille som är ännu mer morgontrött än mig:) han vägrar att gå upp! Jag får väl lyfta ner han snart när det är dax för promenaden:) 
Egentligen får Ior inte sova i sängen men eftersom jag får så dåligt samvete när jag jobbar så mkt så är det de minsta jag kan göra för att han ska må bra. Då får han komma upp till mig på natten och det tycker han är det bästa som finns, att få sova ihop med mamma:)  

Idag väntas ännu ett dubbelpass med jobb, först delicato och sen hemvården. Jag vet vad jag ska göra iaf;) Helgen kör jag helt på delicato.

Någon kväll när jag får tid över ska jag börja rensa ur min stora klädgraderob. Jag har sjukt mkt kläder, för mkt. Jag har säkert 7-8 klänningar med prislapparna kvar! Har för mkt så jag hinner inte använda det. Sen är det mkt som är för smått nu också när jag blivit så jävla grov av all träning;) 
Så jag ska rensa ur allt som är för smått och sälja eller skänka bort. 

Men att rensa bort kläder har jag alltid haft svårt för. Speciellt klänningar och skor. Det är som mina bäbisar och jag älskar att ha snygga klänningar hängandes i garderoben. Men jag får ta mig i kragen och bara göra det!

Nu måste jag gå och väcka lillgrabben som fortfarande snarkar ifrån sovrummet.





Ha en fin dag

//Fröken Sidén