Snart slut, vad händer då?

Hej och godmorgon!
 
Sovit gott? det har jag, fast jag hann ändå tänka tanken igår "att fasiken va svårt det skulle va att somna" jämt precis innan jag slocknade:) Sen har ja sovit som en stock hela natten lång.
När kl ringde 05.45 kändes det förvårnadsvärt lätt att kliva upp ur sängen, tidigare denna vecka har det varit förbannat svårt och jag har ställt om kl varje morgon, men inte idag:) Måste vara för att vi är lediga imorgon;)
 
Idag har vi prov i specialpedagogik 2, och jag känner mig inte alls förberdd på det:/ försökte verkligen plugga igår men hittade inte alls motivationen till det.. Ibland går det verkligen inte att läsa, mina tankar svävade iväg på annat hela tiden men jag hoppas något har fastnat iaf..
 
Jag börjar få lite panik över att skolan snart är slut.. Va fan ska jag göra då?! Det har ändå varit min tygghet med skolan att veta att man gör nått vettigt liksom. Jag måste ju börja söka jobb nu, men vart? usch jag gillar inte den här ovisheten, jag vill veta exakt vad jag ska göra och hur jag ska göra det.. Det är så med oss kontrollfreak;)
Men det löser sig på något sätt, det gör det alltid!
 
 
Ha en fin dag<3
 
//Fröken Sidén