Äntligen Fredag:)

Godmorgon!
 
Nu kan jag också säga äntligen Fredag med gott samvete:) Jag ska ha en helt ledig helg, det tycker jag att jag förtjänar jävligt mkt nu:) Minns inte riktigt när jag hade det senaste, jag har ju alltid jobbat minst en dag på helgen eller har match eller så. Men denna helgen är jag helledig för både jobb, skola och handboll:)
 
Dock ska jag faktiskt till skolan idag några timmar, vi har hållit på med ett grupparbete denna veckan. Vi är en grupp på 6 personer och vi tyckte att det mest effektiva var att dela upp det och skriva en del var. Ja tycker det har funkat jätte bra, vi har fått fram otroligt mkt information om pyskoser på kort tid:)
Sen så måste ju allt matrial vi skrivit sammanföras i varann så det tog jag på mig idag, att gå över allt och skriva ihop allt till ett arbete:) Dom skratta åt mig igår när jag sa att jag tar det imorgon på vår lediga dag:) Men kontrollfreak som jag är så vill jag kolla över allt arbete så vi inte skriva massa samma saker om ni förstår. Detta arbetet kommer bli jätte bra:) Så jag hade tänkt mig 3-4 timmar på skolan, det måste räcka hoppas jag på, så lång tid tar det inte att sammanställa allt.
 
I eftermiddag åker jag  till Karlstad och hämtar upp min älskling, vi ska ha lite dejt em/kväll idag:) ska bli mysigt att få umgås tillsammans fför en gångs skull:) inte bara det här vardag, vi ses en liten sväng kl 05.45 sen ses vi igen 21.30 typ:)
 
Ha en fin fin dag
 
Jag får nog sätta lite fart om jag ska hinna med;)
 
//Fröken Sidén